Cum îmi închid contul? (aplicație)

Publicat la 22 aug. 2023Actualizat la 4 apr. 20242 min citire547

Odată ce contul este închis, acesta va rămâne închis definitiv și nu mai poate fi recuperat.

Noțiuni de bază

  1. Deschideți aplicația OKX și accesați Centrul utilizatorului

    App User Center

    Selectați Centrul utilizatorului din colțul din stânga sus

  2. Accesați Profil și setări și selectați Centrul de securitate

  3. Găsiți Gestionare cont pe pagina Centru de securitate, selectați Închidere cont

  4. Închiderea contului este permanentă și ireversibilă.

    • Dacă doriți în continuare să vă închideți contul, selectați Continuați să închideți

    • Dacă doriți să mai folosiți contul în viitor, selectați Prefer blocarea

  5. Selectați Motivul închiderii contului

    • În loc să vă închideți contul, puteți alege

      • Blocare cont

      • Migrare cont

      • Vizualizare tutoriale

  6. Selectați Continuați să închideți dacă mai doriți închiderea

  7. Selectați Înțeleg după ce ați verificat ce se va întâmpla cu contul, informațiile personale și ordinele după închiderea contului și selectați Continuare

    ct-app-close-account-what-happens

    Ce se va întâmpla după ce vă închideți contul

  8. Revizuiți activele contului în Tranzacționare, Grow, Soldul contului OKX și selectați Continuare

  9. Închideți contul după reconfirmare

  10. Primiți SMS/email și codul de autentificare Google și Confirmați pentru a închide contul

Observație: este necesar să vă conectați cu Google Authenticator în cont înainte de a-l închide

Pot să folosesc aceleași informații pentru înregistrare dacă mă răzgândesc?

După ce contul vă este închis, puteți reutiliza numărul de telefon, adresa de e-mail și informațiile de identitate pentru a crea un cont nou sau pentru a vă conecta la unul existent. Numărul de telefon și adresa de e-mail pot fi refolosite o singură dată, dacă contul este în regulă. Cu toate acestea, puteți utiliza informațiile privind identitatea de un număr nelimitat de ori în acest scop.