Hoe koppel ik een authenticator-app?

Gepubliceerd op 29 aug 2023Geüpdatet op 4 apr 20242 min. leestijd661

Maak je account veiliger door een authenticator-app te koppelen. Je kunt elke authenticator-app koppelen die je maar wilt.

Opmerking: je kunt je authenticator-app altijd wijzigen of uitschakelen. Om je assets veilig te houden kun je binnen 24 uur na het wijzigen van je authenticator-app geen opnames doen.

In de app

1. Open de OKX-app, ga naar Gebruikerscentrum > Profiel en instellingen > Beveiliging > Beveiligingscentrum
    CT-account-howtolinkauthenticator-app1-enGa naar het Beveiligingscentrum in Profiel en instellingen
  2. Selecteer Authenticator-app om deze in te stellen
  3. Selecteer Volgende om verder te gaan
  4. Volg de instructies en vergeet de sleutel niet op te slaan
  5. Voltooi de 2FA-verificatie. Je ontvangt een bevestiging per e-mail/sms nadat je authenticator-app is gewijzigd

Op de website

1. Log in op je account op okx.com en ga naar het Beveiligingscentrum (Profielpictogram > Beveiliging)
    Beveiligingscentrum in Account websitePagina Beveiliging wordt geopend
  2. Ga naar Authenticator app in het Beveiligingcentrum en selecteer Instellen
    ct-web-link-authenticatorGa naar de authenticator-app in het Beveiligingscentrum
  3. Open je huidige authenticator-app of download en installeer een authenticator-app, scan de QR-code of voer de Beveiligingssleutel handmatig in de app in om een 6-cijferige verificatiecode te krijgen
  4. Voer de code in die je per e-mail of telefoon hebt ontvangen en de code voor de authenticator-app en selecteer Bevestigen. Je authenticator-app is nu gekoppeld
    ct-acc-security-authenticator-linkedPagina authenticator-app koppelen