Hoe verander ik mijn telefoonnummer?

Gepubliceerd op 7 sep 2023Geüpdatet op 27 aug 20242 min. leestijd9.311

Hulpprogramma voor zelfbediening

Voor snelle toegang klik je op de onderstaande knop:

Ik kan inloggen op mijn account

Met de app

1. Open je OKX-app en ga naar Gebruikerscentrum

Open user center menu on OKX non-CR app

Pagina Gebruikerscentrum openen

2. Selecteer Profiel en instellingen en ga naar Beveiliging en selecteer Telefoon onder de sectie Authenticatiemethoden

3. Selecteer Wijzig telefoonnummer en voer je telefoonnummer in het veld Nieuw telefoonnummer in

4. Selecteer Code verzenden in zowel de velden Sms-code verzonden naar nieuw telefoonnummer als Sms-code verzonden naar huidig telefoonnummer. We sturen een 6-cijferige verificatiecode naar zowel je nieuwe als je huidige telefoonnummer. Voer de code in.

5. Voer de tweefactorauthenticatiecode (2FA) in om door te gaan (indien van toepassing)

6. Je ontvangt een bevestiging per e-mail/sms als je telefoonnummer is gewijzigd

Op het web

1. Ga naar Profiel en selecteer Beveiliging

2. Zoek Telefoonverificatie en selecteer Telefoonnummer wijzigen

3. Selecteer de landcode en voer je telefoonnummer in het veld Nieuw telefoonnummer in

4. Selecteer Code verzenden in zowel de velden Sms-verificatie nieuwe telefoon als Sms-verificatie huidige telefoon. We sturen een 6-cijferige verificatiecode naar zowel je nieuwe als je huidige telefoonnummer. Voer de code in

5. Voer de tweefactorauthenticatiecode (2FA) in om door te gaan (indien van toepassing)

6. Je ontvangt een bevestiging per e-mail/sms als je telefoonnummer is gewijzigd

Ik kan niet inloggen op mijn account

Je kunt je telefoonnummer ontkoppelen op de pagina voor verificatie in twee stappen of contact opnemen met de klantenservice om je telefoonnummer opnieuw in te stellen. Je kunt meer leren over hoe het werkt hier.

Opmerking: je kunt in de 24 uur nadat je je telefoonnummer hebt gewijzigd geen opnames doen