Hoe gebruik ik de OKX wallet webextensie voor Stader?

Gepubliceerd op 28 nov 2022Geüpdatet op 30 mei 20245 min. leestijd97

De OKX wallet webextensie ondersteunt nu Stader.

Of je nu je tegoeden van Stader wilt opslaan en beheren of wilt investeren en deelnemen in de diverse projecten van Stader, met de OKX wallet web extensie kun je dit eenvoudig doen met slechts een paar klikken. Lees de onderstaande handleiding en ga in 3 minuten aan de slag met een geweldig hulpmiddel om de wereld van Web3 te verkennen.

1. Download je Web3-verkenningstool: OKX wallet webextensie

Bezoek hier om de downloadpagina te starten op Google Chrome.

2. Een eigen Web3-portaal: Maak of importeer een wallet in de OKX wallet-webextensie

• Een wallet maken
    Als je een ontdekkingsreiziger bent die net aan zijn Web3-reis begint en nog nooit een wallet hebt aangemaakt. Je kunt je eerste wallet aanmaken in de OKX walle- webextensie, het proces is als volgt:

• Maak een nieuwe wallet aan op de startpagina en stel een wachtwoord in.

CT-web3wallet-stader-1

Selecteer Maak wallet om je wallet aan te maken

• Ga naar de startpagina van de wallet assets en maak een back-up van de mnemonic phrase.

Opmerking: het is aanbevolen om de seed phrases op papier te kopiëren en ze op een veilige plaats te bewaren, geïsoleerd van het internet, om te voorkomen dat ze gestolen worden. Wie deze seed phrase bezit, bezit de assets in de wallet.

CT-web3wallet-stader-2

Beveilig je wallet door er een back-up van te maken

CT-web3wallet-stader-3

Tik, bekijk en sla de seed phrase veilig op en verifieer je seed phrase

• Een wallet importeren

Als je een bestaande gebruiker bent die al een eigen wallet hebt, kun je eenvoudig de seed phrase of private key overbrengen naar de OKX wallet-webextensie, assets zonder problemen bekijken en beheren en genieten van een multi-chain ervaring die 25+ publieke chains ondersteunt:

CT-web3wallet-stader-4

Bestaande gebruikers kunnen moeiteloos hun wallets importeren

3. Activeer en start je Web3 verkenningsreis: meerdere manieren om je wallet op te laden

• Kopieer het adres van de wallet en maak geld over naar het adres

Selecteer Kopieer Adres in de afbeelding hieronder, selecteer het corresponderende walletadres onder de chain die je wilt verhandelen en maak over naar dit adres om het opwaarderen te voltooien.

CT-web3wallet-stader-5

Kopieer het adres van je wallet om er geld naar over te maken

• Scan de QR-code om op te waarderen en geld over te maken naar het bijbehorende adres

Je kunt ook de knop Ontvangen selecteren, de valuta zoeken die je wilt verhandelen, klikken om naar de betalingspagina te gaan en de mobiele beurs of wallet gebruiken om te scannen en over te maken.

• Overschrijven en opwaarderen van OKX exchange naar OKX Wallet webextensie

1. Start de app en selecteer Assets

2. Selecteer Opnemen

3. Zoek het token en selecteer het netwerk waarop je een transactie wilt doen

4. Scan de code of plak het adres

5. Voer de gewenste hoeveelheid in

6. Na verificatie van het e-mailadres en de verificatiecode van de mobiele telefoon is de overschrijving geslaagd

CT-web3wallet-stader-6

Selecteer Opnemen om door te gaan naar de volgende fase

CT-web3wallet-stader-7

Bevestig het token en het walletadres en selecteer het juiste bedrag en het account voor de opname

4. Geniet eenvoudig van de Stader-ecologie: maak verbinding met de OKX wallet webextensie op de officiële website

Stader ondersteunt al OKX Wallet, je kunt direct OKX Wallet selecteren om verbinding te maken.

CT-web3wallet-stader-8

Selecteer OKX Wallet om op de website verbinding te maken met Stader