Hoe identificeer ik officiële OKX-accounts?

Gepubliceerd op 11 aug 2023Geüpdatet op 12 apr 20246 min. leestijd3.982

Je kunt nu onze officiële accounts of kanalen identificeren via OKX-kanaalverificatie door het kanaal van je voorkeur te selecteren en de gebruikersnaam of groepslink in te voeren.

Telegram

Hoe verifieer ik officiële Telegram-groepen en beheerders via OKX-kanaalverificatie?

1. Om de officiële groepen en beheerders te verifiëren:
    • Officiële groepen verifiëren: Selecteer de groep en kopieer de groepslink onder Link delen
    • Officiële beheerders verifiëren: Selecteer de profielfoto en kopieer de gebruikersnaam van de beheerder onder Gebruikersnaam

Let op: Het kan een nep beheerdersaccount zijn als je geen gebruikersnaam kunt vinden of als de gebruikersnaam in plaats daarvan onder de bio is geplaatst

1. Open OKX-kanaalverificatie. Selecteer Telegram, plak de groepslink of gebruikersnaam (met @) en druk op Enter
    CT-web-channel verification-TelegramVerifieer een Telegram-groepslink via de OKX-kanaalverificatiepagina

2. Het verificatieresultaat wordt weergegeven

Let op: Zorg ervoor dat je "@" toevoegt voor de gebruikersnaam om onnauwkeurige zoekresultaten te voorkomen

Hoe identificeer ik officiële Telegram-groepsbeheerders?

Je kunt onze officiële beheerder identificeren door hieronder te klikken:

• Naam, bio en gebruikersnaam
  • Beheerderstag

Naam, bio en gebruikersnaam

We geven aan dat we je nooit eerst een bericht zullen sturen in deze secties. Zo staat bijvoorbeeld in de gebruikersgegevens @HansOKX onder de Gebruikersnaam en is de Bio ingevuld met "Official admin won't DM first | For assistance: okx.com/support-center"
CT-web-channel verification-Telegram adminVoorbeeld van beheerdersprofiel op de Telegram van OKX

Beheerderstag

Beheerderstag is zichtbaar in de Telegram-chatgroep en het ledenzoekvak, en er is ook een lijst van geautoriseerde OKX Telegrambeheerders weergegeven in de groepsgegevens.
CT-web-channel verification-Telegram admin displayedBeheerderstag in de Telegram-groep
CT-web-channel verification-telegram admin listBeheerderstag in het ledenzoekvak
CT-web-channel verification-Telegram authorised admin nameLijst van geautoriseerde OKX Telegram-beheerders in de groepsgegevens

Let op:

• Zo herken je neppe beheerders:
    • Gebruikersnaam kan niet worden geverifieerd in kanaalverificatie
    • Heeft alleen gebruikersnaam geplaatst onder Bio in Telegram-profiel
    • De gebruiker stuurt je een rechtstreeks bericht
    • Gebruikersnaam bevat ten minste één numeriek teken
    • De gebruiker deelde een nep beheerdersprofiel dat niet overeenkomt met het profiel in de officiële Telegram-groep
    • De gebruiker heeft een geverifieerd officieel groeps- of beheerdersbewijs gedeeld, maar de accountgegevens zijn niet geverifieerd
    • De gebruiker heeft via Telegram om een vergoeding of betaling gevraagd, zoals listingkosten of een terugbetaalbare borgsom
  • Als je een nep-beheerder hebt geïdentificeerd aan de hand van de herkenningsrichtlijnen, blokkeer deze dan en rapporteer het account aan @notoscam
  • Bescherm je privacy. Deel nooit je inloggegevens, wachtwoorden en stuur nooit assets naar anderen
  • OKX zal nooit een investering introduceren of je uitnodigen of vragen om te betalen voor een programma in een bedrijf, loterij of spellen

Twitter

Hoe verifieer ik officiële Twitter-groepen en -beheerders via OKX-kanaalverificatie?

1. Kopieer de URL van de pagina om de officiële groepen en beheerders te verifiëren
  2. Open OKX-kanaalverificatie. Selecteer Twitter, plak de URL van de pagina en druk op Enter
    CT-web-channel verification-TwitterVerifieer een Twitter-account via de OKX-kanaalverificatiepagina
  3. Het verificatieresultaat wordt weergegeven

Hoe identificeer ik officiële Twitter-beheerders?

Hier zijn de officiële Twitter-beheerdersaccounts:

• ENG ondersteuning: https://twitter.com/OKXHelpDesk - CN ondersteuning: https://twitter.com/OKXHelpDesk_cn Let op:
  • Zo herken je neppe beheerders:
    • Het gebruikersaccount kan niet worden geverifieerd via kanaalverificatie
    • De gebruiker stuurt je een rechtstreeks bericht
  • Als je een nep-beheerder hebt geïdentificeerd aan de hand van de herkenningsrichtlijnen, selecteer dan Meer > Blokkeren en rapporteren
  • Bescherm je privacy. Deel nooit je inloggegevens, wachtwoorden en stuur nooit assets naar anderen

Discord

Hoe verifieer ik officiële Discord-groepen en beheerders via OKX-kanaalverificatie?

1. Om de officiële groepen te verifiëren, kopieer je de link van de Discord-uitnodiging
  2. Open OKX-kanaalverificatie. Selecteer Discord, plak de link en druk op Enter
    CT-web-channel verification-DiscordVerifieer een Discord-groepslink via de OKX-kanaalverificatiepagina
  3. Het verificatieresultaat wordt weergegeven

Hoe identificeer ik officiële Discord-beheerders?

Je kunt onze officiële Discord-beheerder als volgt herkennen:

• beheerder krijgt een rood label,
  • de naam van de beheerder wordt weergegeven in rode kleur

Je kunt ook de naam van de beheerder selecteren en de OKX Admin indicator vinden om te verifiëren of het onze officiële Discord-beheerder is.

Let op:

• Zo herken je neppe beheerders:
    • Het gebruikersaccount kan niet worden geverifieerd via kanaalverificatie
    • De gebruiker stuurt je een rechtstreeks bericht
  • Als je een nep-beheerder hebt geïdentificeerd aan de hand van de herkenningsrichtlijnen, selecteer dan Meer > Blokkeren
  • Bescherm je privacy. Deel nooit je inloggegevens, wachtwoorden en stuur nooit assets naar anderen

E-mail en telefoonnummer

Hoe verifieer ik een officieel e-mailadres en telefoonnummer via OKX-kanaalverificatie?

1. Kopieer het e-mailadres uit de e-mail die je hebt ontvangen om het officiële e-mailadres en telefoonnummer te verifiëren
    CT-web-channel verification-locate emailSelecteer ▼ en zoek het e-mailadres in het veld 'Van' om het e-mailadres te kopiëren
  2. Open OKX-kanaalverificatie:
    • E-mail: Selecteer E-mail, voer het e-mailadres in en druk op Enter
      CT-web-channel verification-email verificationVerifieer een e-mailadres via de OKX-kanaalverificatiepagina

• Telefoonnummer: Selecteer Telefoonnummer, voer de landcode in en voer het nummer in, en druk op Enter

CT-web-channel verification-verify phone numberVerifieer een telefoonnummer via de OKX-kanaalverificatiepagina

1. Het verificatieresultaat wordt weergegeven