Hoe bevries ik mijn account? (app)

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 28 aug 20242 min. leestijd284

Hulpprogramma voor selfservice

Voor snelle toegang klik je op de onderstaande knop:

Nadat je je account bevriest, kun je niet meer inloggen of registreren met hetzelfde e-mailadres/telefoonnummer/persoonlijke identiteitsgegevens. Als je echter besluit om het account te bevriezen, kun je contact opnemen met onze klantenservice voor hulp.

Aan de slag

1. Open je OKX-app en ga naar Gebruikerscentrum

Open user center menu on OKX non-CR app

Selecteer Gebruikerscentrum in de linkerbovenhoek

2. Ga naar Profiel en instellingen en selecteer Beveiligingscentrum onder Instellingen

3. Zoek naar Accountbeheer op de pagina Beveiligingscentrum en selecteer Account bevriezen

4. Selecteer Reden voor bevriezing van account

5. Lees wat er gebeurt nadat je je account bevriest

Read freeze note before complete the freeze account action

Wat gebeurt er nadat je je account bevriest

6. Vink de relevante voorwaarden aan als je het blokkeren hebt bevestigd en selecteer Account bevriezen

7. Ontvang sms/e-mail en Google Authenticatiecode en Bevestigen om het account te bevriezen

Let op: Het is vereist om Google Authenticator aan je account te koppelen voordat je je account kunt bevriezen.